Corona richtlijnen

september 1, 2020

Op 12 september gaan onze eerste thuiswedstrijden in de sporthal van Peizegem van start. Daar kunnen we alleen maar blij om zijn!

Om alles veilig te laten verlopen wensen we de werkwijze mee te delen die door de club en het gemeentebestuur worden opgedragen.

Gelieve ook deze regels strikt na te leven om de impact op besmettingsgevaar in te perken.

  1. Mondmasker is verplicht, zowel indoor als outdoor. Tijdens het sporten hoef je het masker uiteraard niet op te zetten.
  2. Gelieve het circulatieplan in bijlage te volgen.
  3. Registratie bij het binnenkomen is verplicht ikv. contact tracing, via in te vullen lijst of via QR-code. Voorinschrijving zal ook mogelijk zijn op de website van de Merchtem Eagles
  4. Gelieve handen te ontsmetten aan de ontsmettingszuil die aan de inkom staat.
  5. Supporters (Thuis -en bezoekende ploeg) worden van elkaar gescheiden en krijgen een aparte tafel toegewezen in de refter. Tijdens de wedstrijd is social distancing van toepassing en mondmasker verplicht.Er mogen geen stoelen in de zaal worden bijgeplaatst of verplaatst worden.
  6. De kleedkamers/douches blijven gesloten en kunnen door gemeentelijke beslissing niet gebruikt worden. Ook scheidsrechters kunnen geen gebruik maken van deze voorziening.
  7. Al het materiaal (Ballen, wedstrijdtafel,…) wordt ontsmet voor aanvang van de andere wedstrijd
  8. De basisregels blijven nog steeds van kracht:
  • Ben je ziek of vertoon je symptomen, blijf thuis.
  • Indien je toch moet hoesten of niezen, doe dat dan in een papieren zakdoekje of in je elleboog, indien nodig was je nadien je handen.

100% veiligheid kunnen we helaas niet garanderen, maar we zijn ervan overtuigd dat wanneer iedereen de maatregelen correct opvolgt, de risico’s beperkt worden.

Corona-coördinator: Johan De Mars of bestuur@merchtemeagles.com

Aankomende activiteiten

okt
24
za
1:00 pm Pasta & More
Pasta & More
okt 24 @ 1:00 pm – 4:00 pm
Klik op de Pasta & More en vind er heerlijke zelfgemaakte lasagnes, pasta’s, dessertjes en aangepaste wijntjes. U kan bestellen tot 14/10. Afhalen van de bestelling kan op 24/10 in de Tuinbouwschool in Peizegem tussen 13u en

Read More...
Copyright Merchtem Eagles